OVER ZZAPBACK

Zzapback Fotografie (sinds 2010) is Rob de Voogd (sinds 1971) wonend en werkend als marketeer en freelance fotograaf in Rotterdam.

Ik fotografeer (stedelijke) landschappen, architectuur, bedrijven en projecten, verkeer en infrastructuur voor diverse opdrachtgevers en afnemers zoals NM magazine, Rijkswaterstaat, Parc Makelaars, OVG, Vroomheuvel, UsefulBits, Gers magazine, Erasmus Universiteit, Partyservice, ERIKS, Incatro, Europe Sailing en nog vele anderen.

Mijn vrije werk bestaat voornamelijk uit (ultra)groothoek met dramatiek rond thema's als weer, tijd en de grote stad. Ik schiet vooral rond zonsondergang en zonsopgang en ben gespecialiseerd in lange sluitertijden. Ik deel mijn werk via een aantal kanalen, zie hier.

Ik schiet met Nikon Full-frame (FX) camera's, momenteel de D810, die beelden levert van maar liefst 36 MegaPixel. Ideaal voor panorama's en uitvergrotingen. Ik werk voornamelijk met lichtsterke Nikon prime lenzen en maak veel gebruik van diverse kwaliteitsfilters. Ik ben professioneel fotobewerker met bijna 20 jaar Photoshop ervaring. Als fotograaf en vormgever werk ik al met Adobe Creative Suite sinds de eerste versie uit 2001.

Mijn fotowerk (archief en actueel) kan per stuk worden gelicenceerd (aantrekkelijke cross media tarieven) voor webformaat vanaf € 19,- en drukwerk (A3 formaat, 300 dpi) vanaf € 59,-. (excl. 21% btw).

Ik heb ruime ervaring in fotowerk aanleveren ten behoeve van creatieve oplossingen op groot formaat. Mijn record ligt momenteel op 8 meter breed.

Ook heb ik voor diverse opdrachtgevers foto's mogen leveren om (kantoor)ruimtes aantrekkelijker te maken. Buiten de foto's kan ik ook een adviserende rol spelen en volledig uitgewerkte voorstellen presenteren.

Ik ben NIET in te huren voor foto-opdrachten. Ik accepteer een aanvraag zeer sporadisch, en alleen als ik persoonlijk geinteresseerd ben in een speciale opdracht.

Neem gerust contact met me op voor een licentie of interessante vraag.