OVER ZZAPBACK

Zzapback Fotografie (sinds 2010) is Rob de Voogd (sinds 1971) wonend en werkend als Social Media marketeer en freelance fotograaf in Rotterdam.

Ik fotografeer (stedelijke) landschappen, architectuur, bedrijven en projecten, verkeer en infrastructuur voor diverse opdrachtgevers en afnemers zoals NM magazine, Rijkswaterstaat, Parc Makelaars, OVG, Vroomheuvel, UsefulBits, Gers magazine, Erasmus Universiteit, Partyservice, ERIKS, Incatro, Europe Sailing en nog vele anderen.

Mijn vrije werk bestaat voornamelijk uit (ultra)groothoek met dramatiek rond thema's als weer, tijd en de grote stad. Ik schiet vooral rond zonsondergang en zonsopgang en ben gespecialiseerd in lange sluitertijden al dan niet in combinatie met filters. Ik deel mijn werk via een aantal kanalen, zie hier.

Ik schiet met Nikon FX camera's, momenteel de D810, die beelden levert van maar liefst 36 MegaPixel. Ideaal voor panorama's en uitvergrotingen. Ik werk voornamelijk met lichtsterke Nikon prime lenzen en maak veel gebruik van diverse kwaliteitsfilters. Ik ben professioneel fotobewerker +14 jaar Photoshop ervaring. Alles wat onmogelijk lijkt kan ik op professionele wijze mogelijk maken. Als fotograaf en grafisch vormgever werk ik met Adobe Creative Suite sinds de eerste versie uit 2001.

Mijn fotowerk (archief en actueel) kan per stuk worden gelicenceerd (aantrekkelijke cross media tarieven) voor webformaat (1280px) vanaf € 19,- en drukwerk (A3 formaat, 300 dpi) vanaf € 59,-. (excl. 21% btw)

Ik heb ruime ervaring in fotowerk aanleveren ten behoeve van creatieve oplossingen op groot formaat (record is 8 meter).

Ook heb ik voor diverse opdrachtgevers foto's mogen leveren om (kantoor)ruimtes aantrekkelijker te maken. Buiten de foto's kan ik ook een adviserende rol spelen en volledig uitgewerkte voorstellen presenteren.

Ik sta open voor speciale foto-opdrachten, maar ik accepteer ze slechts sporadisch vanuit persoonlijke interesse.

Neem gerust contact met me op als u op zoek bent naar in het oog springende foto's.